h1

Για μένα

Επαγγελματίας πατέρας, φάδερ οφ θρί, ερασιτέχνης ιστορικός, όλα τα ξέρω, όλα τα σφάζω, όλα τα δολοφονίζω.

Μετρίως μέτριος, πότε-πότε μετρημένος, μα ποτέ αμετροεπής.

Μετράω τα άστρα, δεν μετράω τα ρέστα. Μετριόφρων και δεν παίρνω τα πάντα τοις μετρητοίς. Μετρώ με μετρονόμο και μετροταινία. Το αγαπημένο μου ζώο είναι ο μετροπόντικας. Μετρήστε με και δεν θα χάσετε!

Αν διαβάζεις αυτές τις γραμμές να ξέρεις ότι παρακολουθείσαι και οι αντιδράσεις σου καταγράφονται και μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σου. Μια παλιά κινέζικη κατάρα θα πέσει πάνω σου αν δε με βάλεις στο μπλογκρόλ σου. Στείλε αυτό το μπλόγκ σε 20 φίλους σου (σιγά μην έχεις) και θα κερδίσεις την αιώνια εκτίμηση μου.

9 Σχόλια

  1. Αγαπητέ άγνωστε «ιστολόγε», επαγγελματία πατέρα (εδώ διαφωνώ ……. ή είσαι καλός πατέρας ή είσαι κακός …….. η διαίσθηση μου , με παραπέμπει στο δεύτερο……….),
    Εκκολαπτόμενε ιστορικέ και αρθρογράφος ……………., πολυτάλαντε άντρα …………
    Επέτρεψε μου να σου πω κάτι : είναι πολύ σημαντικό το να μπορεί να αυτοσαρκάζεται και απογυμνώνεται κάποιος ……….
    Δεν δείχνει απλά ένα έξυπνο άνθρωπο άλλα ένα ευφυή άνθρωπο ……….
    Και τωρα στο δια αυτά …… σίγουρα αυτή τη στιγμή θα έχεις πάρει βαθμολογία στις εργασίες.
    Προσωπικά τις βρήκα καταπληκτικές .Ειδικά για την ΕΠΟ 31 λογικά θα πρέπει άνετα να έχεις «χτυπήσεις» 10 ……….και σίγουρα θα είναι πρόκληση το καινούργιο θέμα που είναι καθαρά κριτική σκέψη .
    Διάβασα (για την ακρίβεια ξενύχτησα ) και τις υπόλοιπες εργασίες και μπορώ να πω ότι πραγματικά είναι πολύ παρά καλές . (Αλήθεια πόσες θεματικές έχεις πάρει αλήθεια ?)
    Μια ένσταση επέτρεψε μου σαν αναγνώστρια να έχω μόνο ως προς την εισαγωγή (πάντα κατά προσωπική μου άποψη) . Πιστεύω ότι αντί α προσώπου ,ο πληθυντικός θα τις πρόσθετε πόντους ακομα περισσότερους πόντους ( γιατί πραγματικά έχεις πολύ καλή τεκμηριωμένη γραφή. – Ο πρώτος ενικός αριθμός με παραπέμπει λίγο σε πρωτοβάθμια εκπαίδευση .)
    Καλή επιτυχία , αν και είμαι βέβαιη .
    Μια μητέρα από πόθο, άσχετη νοικοκυρά , κάκιστη σύζυγος , φρικτή φοιτήτρια ανεπιτήδευτης μαθήσεως , και σωσίας του Αϊνστάιν ……..(η μόνη διαφορά μας ότι αυτός ήταν ιδιοφυής!!!!)

    Υ.Σ.Ιστοσελίδα δεν διαθέτω. 😦


    • Σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
      Όπως θα διάβασες, είχα ενα ψιλοθεματάκι με τις εργασίες κι έτσι προς το παρόν τις κατέβασα.
      Στην επο 21 πήρα 7 και ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Ελπίζω και σε ένα 7,5-8 στην επο31 και θα κάνω χριστούγεννα μπέϊκα.
      Όσο για την χρήση 1ου προσώπου στην εισαγωγή, ήταν οδηγία του καθηγητή μας.

      Καλή συνέχεια και καλή δύναμη.


  2. Μα είναι δυνατόν ν’ ανεβάσεις εργασίες σε μπλογκ; Φτηνά τη γλύτωσες να λες….
    Αν και θα ήθελα να διαβάσω.


    • Δόμνα-προφανώς εσφαλμένα-υπέθεσα ότι η εργασία αποτελεί πνευματικό μου(τρομάρα μου)έργο και σαν τέτοιο, μπορώ να την διαθέσω όπως επιθυμώ.
      Πάντως μεταξύ μας ξέρω πολλά μπλόγκ φοιτητών που ανεβάζουν τις εργασίες τους (ας είναι καλά οι άνθρωποι). Μήπως κι εγώ στην πρώτη μου εργασία μια τέτοια δεν χρησιμοποιήσα σαν πρότυπο;
      Τέσπα, γουόντ χάπεν εγκέν, καλή χρονιά σε όλους!


  3. Χρόνια πολλά Τέρας Πατέρας!!! Να τα εκατοστήσεις με υγεία& πρόοδο!!!


  4. Λοιπόν «πατέρα» ασχετο μεν αλλά γουσταρω να το μοιραστώ …ακόμη και για μας τους «ταλαιπωρους γονεις» που όλη μέρα τρέχουμε, ειναι κάποιες στιγμές που μας κάνουν πραγματικά να ξεχνιώμαστε, να ταξιδεύουμε, να ονειρευόμαστε ή απλά να χαμογελάμε..Ας πουμε ένα ποτάκι στα γρηγορα μετά τη δουλειά με έναν πραγματικό φίλο, που του ζήτησες απλά να σου κάνει παρέα και δε σου πε οχι που δε φοβάσαι να μοιραστεις μαζί του ότι και αν σκέφθεσαι ξέρωντας πως δε θα σε κριτικάρει, να κάνεις πλάκα μαζί του, να ταξιδέψεις μαζί του ως την Αργεντινή έστω και με τη σκέψη, με τη δέσμευση ότι κάποια στιγμή (όταν πιάσετε την καλή χαχα)θα το κάνετε στα αλήθεια…και άλλα πολλά..είναι αυτες οι στιγμές που με κάνουν να λεω είμαι ευτυχισμενη…εχω τους γιούς μου που λατρεύω και παλεύω για αυτούς με όποιες θυσιες και αν απαιτούνται αλλά εχω και κοντά μου αληθινούς φίλους που όταν με πέρνει από κάτω είναι εκει για να με ταξιδεύουν ….. Τους ευχαριστώ πολύ!!! από καρδιάς


    • Και μένα μ’ αρεσε! Να ‘σαι καλά!



Σχολιάστε